STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

Weekendje weg in de omgeving van Kaapstad: Shark Cage Diving

LANGUAGE: Dutch English

Weekendje weg omgeving kaapstad: white shark diving

shark-divingVoel de adrenaline wanneer je op slechts een paar centimeter afstand van een witte haai zwemt!

 

Details:

Vertrekpunt: Kaapstad
Eindpunt: Hermanus
Duur: 2 dagen, 1 overnachting
Afstand: 150 km

 

Langs de kust van Zuid-Afrika kun je op diverse plaatsen duiken met witte haaien. Deze enorme dieren kun je van heel dichtbij zien vanaf een boot, of, als jij het aandurft, vanuit een speciale shark dive cage.

 

Een van deze plekken is Kleinbaai, hier kun je met het team van Great White Shark Diving het water op gaan om een duik te maken. Deze organisatie bied ook de mogelijkheid om een overnachting te maken in een gezellige backpackers in Hermanus. Daarbij zit dan ook het ontbijt inbegrepen en tijdens de vaart krijg je een lunch aangeboden.

 

Wanneer je de eerste dag richting Hermanus gaat, kun je het stadje verkennen en iets lekkers gaan eten, uitgaan is natuurlijk ook mogelijk! Je kunt dan de N2 nemen en dan bij Strand de R44 naar Gordons Bay, kom je langs een mooie route langs de kust. Later neem je de R43 richting Hermanus. De tweede dag kun je besteden aan het spannende en indrukwekkende haaienduiken. De haaien laten zich vaak uitgebreid zien waardoor je absoluut de kans hebt om een mooie foto te maken.

 

Na deze activiteit kun je eventjes bijkomen van de enorme ervaring en daarna weer terug naar huis. Dat kan via een snellere route als de heenweg, namelijk via de N2, deze bereik je door eerst naar Botrivier te rijden.

© stage-zuid-afrika.nl