STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

Weekendje weg in de omgeving van Kaapstad: Langebaan

LANGUAGE: Dutch English

Weekendje weg omgeving kaapstad: Langebaan

LangebaanEen weekend doorbrengen aan de prachtige lagune van Langebaan, sportief of juist heel relaxt!

 

Details:

Vertrekpunt: Kaapstad
Eindpunt: Langebaan
Duur: 2 dagen, 1 overnachting
Afstand: 130 km


Zin om een weekendje door te brengen aan een prachtig wit strand met een azuurblauwe zee, dat kan aan de Langebaan Lagoon. Deze helderblauwe lagune gaat maarliefst twee kilometer landinwaarts. In het West Coast National Park vind je ook duizenden vogels en meer wildlife.

 

Langebaan is een idyllisch kustplaatsje gevestigd aan de monding van de lagune. Met diverse Nature Parks in de buurt kan er volop van de Afrikaanse natuur genoten worden. Daarnaast leent de Lagune zich er uitstekend voor om diverse watersporten zoals Kitesurfen te beoefenen, lekker zwemmen kan natuurlijk ook.

 

In Langebaan vind je diverse gezellige accommodaties waar je ook van een lekker drankje kunt genieten. Zo kun je verblijven in de Friday Island Lodge, een mooie B&B direct aan het strand. Deze is ook voorzien van een bar en restaurant.

 

Een andere gezellige backpackers is Windstone, deze is in Afrikaanse stijl ingericht en er zijn veel activiteiten vanuit deze locatie mogelijk. Paardrijden, beachvolley, een spelletje pool of sandfootball, het is hier allemaal mogelijk!

 

Wil jij zeker zijn van een slaapplek of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, kijk dan eens op een van deze sites:
http://www.fridayisland.co.za/
http://www.windstone.co.za/

 

Voor meer informatie over Langebaan kijk je op http://www.langebaaninfo.co.za/

© stage-zuid-afrika.nl