STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

Weekendje weg in de omgeving van Kaapstad: the beach camp

LANGUAGE: Dutch English

Weekendje weg omgeving kaapstad: the beach camp

Beach CampMet je tenen in het zand genieten van het weekend!

 

Details:

Vertrekpunt: Kaapstad
Eindpunt: Paternoster
Duur: 2 dagen, 1 overnachting
Afstand: 150 km


Zin in een weekendje helemaal weg uit het drukke stadsleven? Het Beach Camp vlakbij Paternoster geeft je hier alle gelegenheid voor!

 

Paternoster is een klein vissersdorpje dat veel weg heeft van Griekenland. Langs de kust van de Atlantische oceaan is een Beach Camp opgezet waar je heerlijk met je voeten in het zand over de eindeloze oceaan kunt staren, 's avonds kun je gezellig bij het kampvuur zitten en genieten van je favoriete drankje tijdens de braai, iets waar dit camp befaamd om is!

 

Je slaapt in houten, piramidevormige tentjes die voorzien zijn van twee comfortabele bedden. Natuurlijk is er ook genoeg te doen in de omgeving, diverse activiteiten die vanuit het kamp georganiseerd worden zijn: snorkelen, hiken, zeekajakken en een Flower Walk maken.

 

Om op de plek van bestemming te komen vertrek je vanuit Kaapstad via de N1, niet veel later neem je de afslag naar Tableview/ Paardeneiland en volg je de R27. Ongeveer een uur later sla je linksaf naar Vredenburg. Vanaf hier staat Paternoster aangegeven.

© stage-zuid-afrika.nl