STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

vliegticket kaapstad, Zuid-Afrika

LANGUAGE: Dutch English

vliegticket kaapstad, Zuid-afrika

Vind de manier van vliegen die bij jou past!

De metropool Kaapstad is vanuit de hele wereld bereikbaar met het vliegtuig. Vliegen kan rechtstreeks vanuit Nederland, via Londen, via Dubai of je vertrekt in Duitsland, waarvandaan je ook weer verschillende opties hebt.

 

Een retourticket naar Kaapstad kost tussen de 650 en 1000 euro. Via internet boeken is meestal het goedkoopste. (www.cheaptickets.nl) Elke vliegtuigmaatschappij heeft zijn voordelen. LTU, South African Airways en British Airways hebben vaak leuke aanbiedingen als je flexibel bent in vertrekdatums. Daarbij heeft LTU aantrekkelijke prijzen voor reizigers met zware sportbagage als surfplanken en fietsen. Bij Virgin Atlantic hoef je, je onderweg niet te vervelen (veel onboard entertainment) en KLM vliegt rechtstreeks.

 

Kijk ook eens op de websites van de diverse vluchtmaatschappijen, soms hebben deze ook leuke aanbiedingen:

 

KLM: www.klm.nl
LTU: www.ltu.com
South African Airways: www.flysaa.com
British Airways: www.britishairways.com
Virgin Atlantic: www.virgin-atlantic.com

 

Vliegen in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika zelf kun je ook diverse leuke trips maken. Een ticket van Kaapstad naar een van de andere grote steden kost namelijk tussen de 50euro en 100euro. Neem je een retourtje dan ben je zelfs nog voordeliger uit. Kijk op de volgende websites om de prijzen en vluchten na te kijken:

Mango: www.flymango.com
Kulula: www.kulula.com
1Time: www.1time.co.za

© stage-zuid-afrika.nl