STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

Jouw stage in Zuid-Afrika vind je via 4exchange.

LANGUAGE: Dutch English

vind een stage in Zuid-Afrika

Vind een betrouwbare en goed georganiseerde stageplek in Zuid-Afrika

Het is helaas niet altijd gemakkelijk om op 10.000km afstand een goede stage te vinden in een voor jou onbekend land. Een stageplaats vinden in Zuid-Afrika is voor veel studenten een tijdrovend en soms ook frustrerend proces. Al die zorgvuldig opgestelde e-mails worden vaak niet eens beantwoord en het is vrijwel onmogelijk om de juiste personen te spreken te krijgen.


Maak jij het jezelf liever wat makkelijker en besteed je jouw kostbare tijd liever om wat extra geld voor je buitenlandervaring te verdienen bij je bijbaantje? Schakel dan 4exchange Internships in om jouw stage te bemiddelen in Zuid-Afrika.


4exchange Internships is het Nederlandse stagebemiddelingsbureau in Kaapstad en Port Elizabeth, Zuid-Afrika. Vanuit hun netwerk met lokale ondernemingen ondersteunen zij jou bij het organiseren van je gehele stageperiode in Zuid-Afrika. Wanneer jij je bij hen inschrijft gaan ze voor je aan de slag om een interessante, leerzame, maar vooral ook passende organisatie of bedrijf voor je te vinden. Om teleurstellingen te voorkomen bezoeken zij het bedrijf nog voordat ze het aan je voorstellen.


Naast dat het via 4exchange makkelijker is om een goede stage te vinden, helpen zij jou ook bij alle randvoorwaarden voor een prettig en onvergetelijk verblijf in Zuid-Afrika. Zo zorgt 4exchange voor passende accommodatie, een pick-up van het vliegveld, een introductie op je eerste stagedag en leuke activiteiten die je samen met de andere studenten van 4exchange kunt ondernemen. Kortom; met 4exchange staat niets jouw wereldervaring in Zuid-Afrika meer in de weg!

 

Bezoek www.4exchange.nl voor meer informatie over 4exchange Internships.

© stage-zuid-afrika.nl