STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

Verzekeringen voor jouw buitenland stage in Zuid-afrika

LANGUAGE: Dutch English

Verzekeringen voor jouw buitenland stage in Zuid-afrika

Wanneer je in Zuid-Afrika zit hoop je natuurlijk dat je niets overkomt. Maar mocht het helaas toch zo zijn, dan is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. De volgende zaken dien je geregeld te hebben voordat je naar Zuid-Afrika toe komt:

 

Aanvullende verzekering

Doordat je Europa verlaat is het mogelijk dat je verzekering niet meer dekkend is. Je moet dan kiezen voor een werelddekkende verzekering. Deze is in de meeste gevallen aanvullend op je basisverzekering.

 

Ziektekostenverzekering

Als het goed is loopt deze al, zeg deze nooit op! Informeer wel bij je verzekeraar of je een aanvullende buitenlanddekking nodig hebt.

 

Reis- en annuleringsverzekering

Je neemt natuurlijk diverse waardevolle spullen mee naar Kaapstad. Het zou dan ook erg zonde zijn als je iets kwijt zou raken of dat er iets zou beschadigen. Ook hiervoor kun je, je verzekeren. Met een annuleringsverzekering krijg je bijvoorbeeld je reiskosten vergoed wanneer je plotseling niet kunt vertrekken in verband met ziekte en dergelijke.

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer jij iemand of iemands eigendommen per ongeluk schade toe brengt, ben jij hiervoor aansprakelijk. Met een AW-verzekering worden de kosten gedekt. Het is mogelijk dat deze verzekering al in je basispakket is opgenomen, maar vraag het altijd even na.

© stage-zuid-afrika.nl