STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

Studentenreizen in Zuidelijk Afrika: Okavango Delta & Chobe Trail

LANGUAGE: Dutch English

Okavango delta & chobe trail (8 dagen)

>>Overzicht van alle beschikbare overland tours in Zuidelijk Afrika>>

 

De Okavango & Chobe Trail is de ultieme watersafari met prachtige Afrikaanse zonsondergangen!

 

De Okavango Delta & Chobe Trail leidt naar enkele van de mooiste plekken in Zuidelijk Afrika. Je maakt een tocht met een traditionele Mokoro kano, kampeert midden in de Okavango Delta en maakt diverse natuurwandelingen met de lokale bevolking door door de Delta. Een zeer bijzondere vliegtuigvlucht geeft je uitzicht over dit unieke waterlandschap. Bij het bezoek aan het Chobe National Park kom je oog in oog te staan met een grote diversiteit aan wilde dieren. Deze tour eindigd in stijl bij de indrukwekkende Victoria Waterfalls. De Delta & Chobe trail is een echte Afrika ervaring vol wildife, prachtige afrikaanse zonsondergangen en natuur!

 

  • Algemeen
  • Reisschema
  • google maps
  • Prijs
  • Boek deze overland Tour

plaatsen die bezocht worden tijdens de Okavango delta & chobe trail:

Zuid-Afrika - Botswana - Zimbabwe

 

Plaatsen: Cederberg - Orange/Gariep River - Fish River Canyon - Namib Naukluft NP - Sossusvlei - Swakopmund

 

Tour Details:

Lengte: 7 dagen - 6 nachten
Start in: Vic Falls (of Johannesburg)
Eindigt in: Johannesburg (of Vic falls
Overnachten in: Tweepersoons tenten
Vervoer: Adventure Truck

Inclusief:

- Drie maaltijden per dag
- Accommodatie

- 4x4 drive in de Okavango Delta

- vliegtuigtour over de Okavango Delta
- Geregistreerde gidsen
- Transport

- Geselecteerde activiteiten (Enkele optioneel)

Enkele Highlights van deze overland tour:

Chobe National Park:

Chobe National Park, vernoemd naar de Chobe Rivier die de noordgrens bepaalt, is de verblijfplaats van een geweldig aantal grote zoogdieren en meer dan 450 vogelsoorten. Chobe is een uitgelezen gebied voor een perfecte safari in Botswana. Chobe is befaamd vanwege de hoogste concentratie van olifanten in Afrika met zeer indrukwekkende kuddes die zowel in het droge als het natte seizoen samenkomen. Het Savuti gebied met zijn grote populatie roofdieren en de jaarlijkse zebramigratie is het toneel van vele bekende natuurdocumentaires en is niet voor niets een van de beste safaribestemmingen in zuidelijk Afrika.

 

Okavango Delta:

Op safari maar dan varend in een Lokale Makoro Kano (uitgeholde boom), dat kan nergens anders ter wereld dan in de Okavango Delta. Dit waterlandschap was ooit onderdeel van het Makgadikgadimeer, een oud meer dat 10.000 jaar geleden opdroogde. Diverse diersoorten als: olifanten, Afrikaanse buffels, neushoorns, leeuwen, krokodillen en nijlpaarden komen hier voor. Daarnaast huisvest de delta maar liefs 400 vogelsoorten, waaronder de Afrikaanse Arend. Een Makoro-tocht door de Okavango Delta maakt jouw Afrika ervaring helemaal compleet.

 

The Victoria Falls:

De Victoria Falls zijn de breedste en meest indrukwekkende watervallen van Afrika. Zij vormen een watergordijn van 1708 meter breed en 100 meter hoog en hebben een maximale valhoogte van 128 meter. Er zijn diverse avontuurlijk activiteiten bij de watervallen te ondernemen. Populair zijn: white water rafting, vliegen met een microlight (voor een geweldig uitzicht), paardrijden, wandelsafari's etc.

 

 

reisschema: Okavango Delta & Chobe trail

Dag 1: Zimbabwe - Victoria Falls

 

Dag 2: Maun

 

Dag 3/4: Okavango Delta

 

Dag 5/6: Gweta

 

Dag 7: Palapye - Khama Rhino Sanctury

 

Dag 8: Zuid-Afrika - Johannesburg

 

Je kunt deze tour ook in Johannesburg starten.

 

 

Google maps: Desert Explorer


View Okavango Expeditions in a larger map

 

 

prijs, Okavango delta & chobe trail

Camping: R5950,-
Starting-ending: Vic Falls - Joburg
Activitypackage: R2290,-

Camping: R6950,-
Starting-ending: Joburg - Vic Falls
Activitypackage: R2290-


In de plaats van kamperen is accommodatie in lodges of guesthouses ook tegen een meerprijs mogelijk. Er kunnen dan kleine verschillen in het reisschema met die van de camping tour zitten. Vraag ons naar de prijs

 

De Okavango delta & chobe trail is beschikbaar als een camping of als een accommodated tour.

Tijdens de campingtour verblijf je in tweepersoons tenten. De touroperator zorgt voor een campingmatje en jij moet zelf voor een slaapzak zorgen. Wanneer je voor de geaccommodeerde optie kiest dan verblijf je wat luxer in traditionele hutten, permanente tenten of hostel stijl kamers. Reizigers die alleen reizen betalen een eenpersoons toeslag voor het prive gebruik van de kamers. Bij alle accommodaties, die tijdens de geaccommodeerde tour worden aangedaan, is er bedlinnen en een handdoek aanwezig. Inclusief zijn drie gezonde maaltijden per dag.

 

Wat zijn local payments?

Local Payments is een bedrag in US dollars, waarmee fluctuerende kosten, als o.a. entrees voor parken worden betaald. Je neemt dit bedrag cash (in dollars) mee en betaald dit rechtstreeks aan de gids van de overland tour.

 

 

 

 

 

Boek deze Overland tour

Neem contact met ons op om deze tour te boeken.

 

Tel: 0027 (0)21 554 0572

Mobiel: 0027 (0)83 9422 916
E-mail: info@4exhange.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

autohuur

© stage-zuid-afrika.nl