STAGE-ZUID-AFRIKA.NL

YOUR JOURNEY STARTS HERE

LANGUAGE: Dutch English

Algemene Voorwaarden stage-zuid-afrika.nl

Door uw inschrijving/reserveringĀ geeft u tevens aan dat u kennis heeft genomen en u zich akkoord verklaart met onderstaande algemene en boekingsvoorwaarden van 4exchange Internships (stage-zuid-afrika.nl).

  • 4exchange Internships (stage-zuid-afrika.nl) is slechts bemiddelaar tussen de klant en de dienstverlener (zoals autoverhuurders, huisbazen en touroperators) en is geen partij bij de overeenkomst tussen de klant en de betreffende dienstverlener. 4exchange accepteert op geen enkele wijze aansprakelijk voor contracten die cliĆ«nten met deze dienstverleners zijn aangegaan. De algemene voorwaarden, contractovereenkomst en betalingsovereenkomst van de desbetreffende dienstverlener(s) zijn van toepassing, het is de verantwoordelijkheid van de klant om deze voor ondertekening goed door te lezen..
  • Op de website(s) 4exchange Internships wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van de gegevens en informatie. 4exchange Internships hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. 4exchange Internships kan echter op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Hieronder worden eveneens niet tijdig doorgevoerde prijswijzigingen en onjuiste of onvolledige productspecificaties begrepen.

  • 4exchange Internships behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze algemene voorwaarden, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze algemene voorwaarden, is gewijzigd.

  • Het is de verantwoordelijkheid van de klant om te zorgen dat paspoorten, visa, gezondheidscertificaten, bewijs van vaccinaties en andere vereiste documentatie in orde zijn. 4exchange Internships en haar partners zijn niet verantwoordelijk voor gevolgen, schades of aanspraken als de klant voordat de reis begint niet correct de vereiste documentatie en aanhangende zaken in orde heeft.

© stage-zuid-afrika.nl